HELAUTOMATISK ELEKTRISK RØRBØYEMASKINANLEGG FRA UNISON EFFEKTIVISERER PRODUKSJON AV TRILLEBÅREUNDERSTELL

SHARE

Ett "helautomatisk elektrisk rørbøyemaskinanlegg" gjør jobben til tre tradisjonelle hydrauliske bøye- og stansemaskiner!

Et nytt helautomatisk elektrisk rørbøyemaskinanlegg for produksjon av trillebåreunderstell gir firmaet Walsall Wheelbarrow mulighet for betydelig effektivisering av produksjonen. Anlegget er designet og produsert av Unison og er nettopp igangkjørt ved fabrikken til Walsall Whellbarrow i Wolverhampton i England, og etter gjennomført opplæring av maskinoperatører kjører anlegget allerede med 90% kapasitet.

Walsall Wheelbarrow er en av England's ledende produsenter av trillebårer for hagebruk, anleggs- og jordbruksnæringen. I henhold til driftsdirektør Jonathan Thacker, "Vår produksjonsprosess har fem hovedtrinn: pressing av båre, sveising, rørbøying, pulverlakkering og montering. Inntil nå har vi bare benyttet hydrauliske CNC-styrte rørbøyemaskiner til å utføre bøying av trillebåreunderstellene. På grunn av betydelig ekspansjon ved vår virksomhet, hadde operasjonen med bøying av rør blitt en flaskehals. Som en konsekvens av det søkte vi etter en betydelig automatisert oppgradering for å øke både effektivitet og produktivitet."

Ta kontakt med Bjørn Garvik på telefon 22 20 20 25 for mer informasjon !