GEKA NYHET PÅ DEN TEKNISKE MESSEN

SHARE

På Den Tekniske Messens andre dag kunne vi melde om to solgte GEKA Bendicrop 85 SD – den nye kombimaskinen som stanser, kapper og knekker på i alt fem stasjoner.

Vi har allerede halvveis ut i andre dagen solgt to maskiner her på messen, forteller Morten Dahlberg, daglig leder i P. Meidell AS, som importerer GEKA til Norge.

Fem stasjoner på GEKA Bendicrop 85 SD
Vår nye profiljernsaks er den eneste på markedet med fem ulike arbeidsstasjoner. Stansestasjon, med 500 mm med utvidet gap, flatjern klippestasjon, knekkestasjon, hjørneklippestasjon samt rond og firkantaksel klippestasjon. Foreløpig har vi sluppet to modeller: Bendicrop 50 og Bendicrop 85 SD, men flere modellvarianter er for øyeblikket under utarbeidelse, uttaler Maria Olaizola, marked og kommunikasjonssjef hos den spanske maskinprodusenten GEKA. Maskinen er også utstyrt med et spesielt system som reduserer deformering ved klipping av flatjern.

Typiske kunder på denne maskinen er mekaniske verksteder som driver med tynnplatematerialer. Maskinen er effektiv og prisen er riktig så vi forventer god etterspørsel. Den er allerede på lager i Norge, sier Dahlberg

Ta kontakt med Morten Dahlberg på telefon 22 20 20 25 for mer informasjon !