METALLBEARBEIDING

Vannoppløselige væsker for metallbearbeidingsindustrien blir utsatt for ekstreme forhold som for eksempel forurensning fra maskinolje, store temperatursvingninger, ulike materialer og meget varierende vannkvalitet. På grunn av dette gir det unike STRUB Stabillo konseptet deg utmerket langsiktig emulsjonsstabilitet, forlenget levetid på verktøy og maskiner, best mulig overflatefinish for videre maskinell ytelse og forenklet drift under alle grader av vannhardhet.


Boring av dype hull Gjengeskjæring, forming og dreiing
er en krevende jobb. Det er viktig å ha en bearbeidingsvæske, som ikke har det med å skumme under høyt trykk. Kjøling og fjerning av spon må skje kontinuerlig.
er komplekse arbeidsoppgaver som krever en godt balansert bruk av additiver. Dette forlenger verktøyets levetid og reduserer kostnadene.

Boring Fresing
krever en bearbeidingsvæske med ekstraordinære smøreegenskaper. Varme og spon må fjernes øyeblikkelig for å sikre god verktøybeskyttelse.
fører til mye spon, som raskt må fjernes. Kjølesmøremiddelet må ha fremragende fukteegenskaper og god spylevirkning slik at dette kan skje så effektivt som mulig.

Sliping
forårsaker høye temperaturer. Bearbeidingsvæsken må ha gode spyle- og kjøleegenskaper for å skape optimal ytelse.