Maskinering og produksjon

Vi tilbyr et variert maskinprogram innen sponfraskillende produksjonsmaskiner. Variasjonen spenner fra enkle, manuelle maskiner til CNC-styrte maskiner og automatiserte produksjonsanlegg. Dette inkluderer blant annet dreiebenker, fresemaskiner og ulike varianter av bormaskiner.

I tillegg til et bredt og variert utvalg av maskiner tilbyr vi også skjærevæsker for metallbearbeiding fra den sveitsiske leverandøren STRUB. Våre kunder er svært fornøyd med deres produkter og opplever at riktig skjærevæske til riktig produkt kan øke effektiviteten på produksjonen.

Har du spørsmål til oss? Vi svarer deg gjerne. Du finner vår kontaktinformasjon her.

Samarbeid med markedsledende produsenter

Meidell tilbyr alt av maskiner og utstyr til mekanisk industri over hele landet. Våre medarbeidere har lang fartstid i bransjen og bruker sin erfaring til å stadig utvikle vår portefølje med produkter fra ledende leverandører som EMCO og QUASER, AVEMAX, SUNMASTER og STRANDS. Vi ønsker å gi våre kunder det tilbudet de har behov for. Derfor lytter vi alltid til tilbakemeldinger og gjør det vi kan for å imøtekomme våre kunders ønsker.

Med en rekke servicepartnere og avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger og Ålesund, har vi mulighet til å dekke et stort område og tilby våre kunder rask reparasjon og fordelaktige serviceavtaler.

Kontakt oss her for mer informasjon om våre produkter og tjenester.

Ønsker du utfyllende informasjon?

Ring oss gjerne på 22 20 20 25 eller kontakt oss her, så hjelper vi deg!

Utvalgte produktgrupper