Stålgrossist og stålbygger

Meidell er utstyrsleverandør til en rekke norske stålgrossister og stålbyggere over hele landet. Vi har avdelinger i Oslo, Stavanger, Bergen og Ålesund, samt en rekke servicepartnere, blant annet i Trondheimsregionen og i Porsgrunn/Skien-området. Dette sikrer at det er kort vei fra oss til deg når du trenger service, reservedeler eller nye maskiner.

Vi vet at ethvert mekanisk verksted har unike behov. Derfor har vi en stor produktportefølje med en rekke maskiner som kan spesialtilpasses våre kunders unike behov.

Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med oss. Du finner vår kontaktinformasjon her.

Alt til stålbearbeiding

For å dekke behovet til norske stålgrossister og stålbyggere har vi sørget for å bygge opp et bredt og variert spekter av maskiner, verktøy og utstyr for stålbearbeiding. Dette inkluderer blant annet bor- og saglinjer, båndsager, lager- og håndteringssystemer og anlegg for sandblåsing og lakkering av plater og bjelker. I tillegg til et stort utvalg av moderne og avansert produksjonsutstyr, leverer vi også relevant tilbehør og rekvisita. Mye takket være vårt store delelager kan vi tilby alle våre kunder kort leveringstid og god service.

Det er lite hensiktsmessig å investere i utstyr av høy kvalitet hvis det ikke vedlikeholdes og kontrolleres jevnlig. Derfor tilbyr vi svært gunstige serviceavtaler som dekker alle dine behov for vedlikehold. Vi sørger også for at kontrollene våre er i tråd med krav i forbindelse med sertifiseringer. Avtalen tilpasses dine behov og dine maskiner.

Kontakt oss for mer informasjon om produkter og tjenester som er relevante for stålgrossister og stålbyggere.

Ønsker du utfyllende informasjon?

Ring oss gjerne på 22 20 20 25 eller kontakt oss her, så hjelper vi deg!

Utvalgte produktgrupper