Fem grunner til å slipe borene selv

Darex er verdens største leverandør av borslipere. Og det med god grunn. Dette er den enkleste og beste borsliperen du får, som samtidig gir det mest optimale resultatet.

Se vårt store utvalg av borslipere her eller kontakt oss for mer informasjon.

1. Gjenbruk borene til evig tid

Ved å investere i en god borsliper sikrer du at du kan gjenbruke borene dine i mange, mange år. Istedenfor å være tvunget til å kjøpe nye bor når de gamle blir slitt eller ødelagt, kan du slipe dem slik at de blir gode som nye. Darex borsliper er det perfekte valget for deg som har behov for å slipe flere ulike typer bor i mange forskjellige størrelser.

2. Investerer i dyrere bor

Ulempen med å kjøpe dyrt verktøy er risikoen for at det blir ødelagt etter kort tid. Med en god borsliper kan du trygt investere i kostbare bor som du kan ha i år etter år. Dette fordi du sikrer at du ikke blir nødt til å måtte kaste boret når det blir slitt eller knekker. Med borsliperen kan du enkelt slipe boret og fortsette å bruke det istedenfor å kaste det.

3. Ha alltid et bor tilgjengelig

Når et bor slites ut eller knekker ved et uhell, kan du bli nødt til å måtte vente lenge i påvente av et nytt. Leverandører kan være uforutsigbare og har ofte for lang leveringstid. Dette vil kunne føre til en potensielt kostbar driftsstans for deg, i alle fall dersom du blir nødt til å vente i opptil flere dager på et nytt bor. Har du derimot en god borsliper tilgjengelig, kan du slipe boret med en gang du får behov for det og dermed unngå all unødvendig og kostbar venting.

4. Gode verktøy gir gode produkter

Har du en god borsliper, sikrer du at du til enhver tid har et godt bor for hånden. Og med et godt bor får du gode resultater. I mekanisk industri, som i alle bransjer, er høy produktkvalitet nøkkelen for å bevare fornøyde kunder og forbli en lønnsom bedrift. En god borsliper vil med andre ord ikke bare gi deg en rekke fordeler på kort sikt, men også bidra til å gjøre bedriften stabil på lang sikt.

5. Spar tid og penger

Ved å investere i en god borsliper kan du helt enkelt spare både tid og penger fordi du slipper å sende borene bort for sliping eller kjøpe nye når de gamle blir ødelagt. Dermed unngår du både stans i produksjon, dyr service og å bruke penger på å kjøpe nytt.

Er borsliper noe for deg?

Her har vi presentert fem veldig gode grunner til å investere i en god borsliper. Hvis du ikke allerede har en, anbefaler vi det å gå til anskaffelse en slik maskin så snart som mulig.

Hvis du har flere spørsmål, kan du alltids kontakte oss, så skal vi veilede deg til riktig avgjørelser for dine behov. Du finner vår kontaktinformasjon her.