Kontroll på produksjonen med platesaks og kantpresse

For alle som jobber med platebearbeiding innenfor mekanisk industri er det helt nødvendig med tilgang på en solid og stabil platesaks og kantpresse. Vi er stolt formidler av produktene til DURMA, Tyrkias ledende produsent og leverandør av maskiner for platebearbeiding.

Per i dag har vi levert over 150 platesakser og 150 kantpresser til fornøyde kunder rundt om i landet. Med en stor kundeportefølje på disse maskinene, har vi opparbeidet oss god kompetanse på maskinene.

Har du spørsmål til oss i Meidell? Kontakt oss her for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg.

Kontroll på egen produksjon

Den største fordelen med å ha egen platesaks og kantpresse i hus, er at du får kontroll på egen produksjon. Når du ikke er tvunget til å måtte forholde deg til tredjeparter, kan du yte god service overfor dine kunder og være fleksibel når det gjelder levering. I tillegg får du mulighet til å ha kontroll på leveringstiden og sikre at kvaliteten på hvert eneste produkt holder din høye standard.

Trygt, raskt og effektivt

Platesaksene og kantpressene fra DURMA holder svært høy kvalitet. Dette har positiv innvirkning på alt fra hvor presist resultatet blir, hvor raskt og effektivt jobben utføres, til hvor sikkert arbeidet er for operatøren.

Vil du lese mer om maskinene levert av DURMA? Her finner du mer informasjon om DURMA platesaks og DURMA kantpresse.

Sikker produsent og leverandør

DURMA er ledende leverandør av maskiner for platebearbeiding og er på den måten et trygt valg for alle som skal investere i en platesaks eller kantpresse. Våre servicemedarbeidere har lang erfaring med montering og bruk, og tilbyr grundig opplæring tilpasset ditt behov.

Stort modellutvalg og tilpasningsmuligheter

Vi vet at våre kunder har ulike behov. Derfor kan vi tilby et stort modellutvalg og en rekke tilpasningsmuligheter.Vi har som mål å hjelpe våre kunder med å gjøre gode investeringer gjennom riktig valg maskin og modell. I vårt sortiment finner du derfor en rekke leverandører, og sannsynligheten er stor for at en av disse har en kantpresse og en platesaks med funksjonaliteten du er ute etter. Skulle du ha et helt spesielt behov, har vi også mulighet til å spesialtilpasse en maskin til nettopp ditt behov.

Kontakt oss for mer informasjon

Vi svarer gjerne på dine spørsmål om platesaks, kantpresse eller andre maskiner for platebearbeiding. Du finner vår kontaktinformasjon her.