Rekvisita for optimalt utbytte av deres maskiner

Meidell leverer et komplett utvalg maskiner til norsk mekanisk industri. For oss er det imidlertid like viktig å kunne tilby et bredt spekter av ekstrautstyr og rekvisita til våre maskiner. Dette er avgjørende for at maskinene vi leverer til våre kunder skal fungere optimalt.

Vi vet at hverdagen blir enklere og mer forutsigbar når bedriften har få leverandører å forholde seg til. Som kunde av oss skal du derfor ha tilgang på alt du trenger av både maskiner og tilbehør på ett og samme sted.

Bredt spekter av ekstrautstyr

Rekvisita til maskinparken kan være så mangt, og vi har alt fra børster og sagblader til måle- og håndverktøy. I mange tilfeller vil god og riktig rekvisita være viktige bidragsytere til maksimal produktivitet og lønnsomhet. Vi i Meidell har høy kompetanse på maskinene vi leverer. Dermed vet vi også hvilke rekvisita som er nødvendige for at dere skal få mest mulig ut av maskinene dere kjøper av oss.

Håndverktøy til blikkenslagere

Vi er en komplett leverandør av produkter til blikkenslagere. I tillegg til utstyr som plateknekker, platesakser og platevalser har vi også et omfattende utvalg av håndverktøy. Dette omfatter blant annet sakser, tenger, loddeutstyr og alle andre verktøy en blikkenslager benytter i sin arbeidshverdag.

Skjærevæske for optimal funksjonalitet på maskiner

Skjærevæske er viktig for å optimalisere ytelsen på skjærende verktøy, og vi leverer skjærevæsker av høy kvalitet fra den sveitsiske produsenten STRUB. Vi har jobbet mye med å tilegne oss kunnskap om hvordan våre kunder skal få maksimal effekt av skjærevæsken de bruker. I tillegg til å tilby selve produktet tilbyr vi derfor kunnskap og innsikt i form av et egenutviklet måleverktøy for skjærevæske. Les mer om dette og viktigheten av riktig skjærevæske her.

Vi leverer også smøremidler og andre tekniske rengjøringsmidler tilpasset våre maskiner samt våre kunders behov knyttet til disse.

Rask tilgang på ekstrautstyr med en lagerholdsavtale

En del rekvisita vil det være et kontinuerlig behov for, og kan nærmest regnes som forbruksvare. Dette er vi naturligvis inneforstått med, og sørger derfor for å lagerføre et bredt spekter av produkter. På den måten kan vi garantere kort leveringstid over hele landet.

Dersom dine maskiner derimot krever spesialtilpassede sagblader, er det mulig å inngå en lagerholdsavtale med oss. Da kan vi avtale at vi produserer opp og sender ut deler etter et forhåndsbestemt tidsintervall, slik at dere får de delene dere trenger uten å måtte legge inn en ny bestilling fra gang til gang.
Kontakt oss gjerne for mer informasjon om ekstrautstyr og rekvisita til dine maskiner.