VALGTE WIKUS BÅNDSAGBLADER TIL KREVENDE OG VARIERT KAPPING

Raskt og effektiv optimalisering av et bredt spekter kappe prosesser.

Visste du at WIKUS tilbyr en rekke kvalitets båndsagblader, og også utvikler tilpassede sagblader etter spesifikke kundebehov? Dette kom godt med for Cap Coupes Service, en fransk-basert stålgrossist som blant annet leverer en rekke krevende materialer, inkludert titanium og Inconel. 

Takket være WIKUS sine enestående produkter og fremragende service, kunne CCS signifikant forbedre sin kappe prosess, og dette er hvordan: 

Kundens utfordringer og krav.

CCS leverer et stort utvalg av bolter og bjelker i forskjellige materialer, blant annet titanium, lnconcel og super-duplex stål. Ofte leveres disse ferdig kappet til kundene, noe som stiller varierte krav til kappe prosessen. Dette betyr at de har et behov for både et bredt spekter båndsager beregnet for forskjellige anvendelser, samt pålitelige, høytytende båndsagblader. 

For å møte disse kravene hadde kunden behov for en partner med dyp teknisk kunnskap om produksjonsoptimalisering, samt et omfattende produktspekter av båndsagblader, og valget falt på WIKUS.

Slik ble løsningen.

«WIKUS BLADER ER EKSTREMT GODE VERKTØY, HØYST VARIERTE OG ALLSIDIGE»

Når CCS var på jakt etter en erstatter for deres tidligere leverandør, ble oppmerksomheten raskt trukket mot WIKUS. Med sin dype kunnskap om båndsagblader og andre kutteverktøy, samt deres store utvalg av kvalitets sagblader, var det naturlig å starte med innledenden skjæretester. Disse testene gav fremragende resultater. 

Etter mer intensive tester under realistiske forhold, sammen med en dyptgående analyse av kostnadene og spesialutviklede blader med tilpassede sagtenner for den spesifikke bruken, var valget enkelt. WIKUS ble valgt som CCS sin nye hovedleverandør. 

Sitat.

“Vi har kunder med høye krav til responstid, kostnader, kvalitet og kutte toleranse. WIKUS støtter oss raskt og effektivt for å tilfredsstille dette. Deres varierte, høytytende båndsagblader holder produktiviteten effektiv og leder til mindre tidsbruk. I tillegg har den tekniske kompetansen, sammen med god personlig støtte, vært essensielle for å suksessfullt drive våre operasjoner. Dette, sammen med den fantastiske programvaren ParaMaster, som tillater oss å optimalisere våre skjære-parametere løpende, har vært et vesentlig bidrag til at vi har klart å ekspandere bedriften vår med mer enn 50% over de siste 5 til 8 årene.”

WIKUS er i Norge representert av P. Meidell AS, som er markedsledende totalleverandør av utstyr for effektiv metallkapping i Norge.

Kontakt oss om du også kunne tenke deg å prøve WIKUS!