Mekanisk verksted

Små og mellomstore mekaniske verksteder kan nærmest regnes som selve grunnstammen i norsk mekanisk industri, og det er dette segmentet som utgjør Meidells tradisjonelle kjernekunder. Til denne svært allsidige gruppen leverer vi maskiner og utstyr fra hele vårt produktsortiment.

Ingen mekaniske verksteder er like, og deres behov vil derfor alltid variere. Dette gjør de mekaniske verkstedene til en kundegruppe som stadig utfordrer oss til å bygge på vår kompetanse for å utvikle nye, funksjonelle løsninger.

Har du spørsmål til våre tjenester eller våre produkter? Kontakt oss gjerne. Du finner vår kontaktinformasjon her.  

Totalleverandør av utstyr og service

Meidell ønsker å være en komplett leverandør av utstyr for norske mekaniske verksteder. Vi leverer alt av utstyr og maskiner for metallbearbeiding samt nødvendig rekvisita og tilleggsutstyr som smøremidler, håndverktøy og skjæreverktøy. Produktene vi leverer kommer fra ledende leverandører som blant annet DURMA, BOMAR og COSTA. Vi har et tett samarbeid med leverandørene for å kontinuerlig utvikle vår kunnskap om produktene vi leverer.

Som totalleverandør av både produkter og service, tilbyr vi alle våre kunder lønnsomme serviceavtaler. Vi har en omfattende serviceavdeling med kompetente servicemedarbeidere. Deres mål er å sørge for god oppfølging for å sikre optimal driftsøkonomi og lang levetid på våre kunders maskiner og maskinparker.

Kontakt oss her for mer informasjon om våre produkter og tjenester rettet mot mekaniske verktøy.

Ønsker du utfyllende informasjon?

Ring oss gjerne på 22 20 20 25 eller kontakt oss her, så hjelper vi deg!

Utvalgte produktgrupper